Το Νotos Galleries στη Στοά Χιρς στη Θεσσαλονίκη μας γιορτάζει 4 χρόνια και το γιορτάζει μαζί μας!

by - Πέμπτη, Οκτωβρίου 02, 2014

Καλησπέρα ομορφιές μου, τι κάνετε; 
Ο Οκτώβρης μπήκε ήδη και οι Φθινοπωρινές μέρες είναι πια γεγονός. Για σήμερα σας έχω ετοιμάσει Ενημερωτικό post σχετικά με μία πολύ όμορφη ενέργεια που κάνει το πολυκατάστημα Notos Galleries στη Στοά Χιρς, στην οδό Τσιμισκή, στην όμορφη Θεσσαλονίκη μας.


Γυναίκες είμαστε, δώρα κάνουμε, στον εαυτό μας αλλά και σε συγγενείς και φίλους! Επίσης έρχονται γιορτές Χριστουγέννων... μην το ξεχνάμε! Γιατί όλα αυτά τα δώρα και οι αγορές να μη μας προσφέρουν και ένα επιπλέον δώρο και μάλιστα αξίας, χωρίς καμία κλήρωση;

Συγκεκριμένα, εάν πραγματοποιήσεις ως τις 31/12/2014 αγορές από όλο το κατάστημα με προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ αλλά και καλλυντικά αξίας συνολικής 500€ μέσω του προγράμματος More, θα επιλέξεις χωρίς κλήρωση το δώρο που εσύ θέλεις από τα 5 διαθέσιμα που υπάρχουν. Τέλειο;


Και φυσικά θα σας πω τα δώρα! Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε:
1) Δωροεπιταγή αξίας 100€ για επιπλέον αγορές στο κατάστημα
2) Δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορά ποδηλάτου από την IDEAL
3) Tablet Asus Memopad 7 ME70C WiFi 8GB σε λευκό ή μαύρο από τα Public αξίας 99,90€
4) Εισιτήρια μετ' επιστροφής από την Aegean Airlines για Ρόδο, Σαντορίνη, Κω, Μύκονο, Χανιά, Ηράκλειο και Αθήνα για το 2015 με κράτηση ή αλλαγή του ταξιδιού από 9/1/2015 ως 30/06/2015 και πραγματοποίηση ως 31/12/2015.
5) Μηχανή espresso Nespresso U MAT D50 mat grey Delonghi


Αν συγκεντρώσεις τα 500€ και θελήσεις να στοχεύσεις σε κάποιο άλλο δώρο, ξεκινάς ξανά από την αρχή! Επίσης σημαντικό! Με οποιαδήποτε αγορά μέσω του προγράμματος More, μπαίνεις στην κλήρωση που θα γίνει αρχές του επόμενου χρόνου, για ένα αυτοκίνητο Mini Countryman! Για κάθε 1€ αγορών, έχεις 1 συμμετοχή! 

Θέλοντας να σου δώσω ιδέες, έκανα βόλτα στα Notos Galleries και θα τις δεις παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Εσύ ξέρεις ήδη όμως, ότι σε ένα πολυκατάστημα όπως αυτό, μπορείς να βρεις τα πάντα. 

Στο κατάστημα θα δεις ένα τεράστιο stand του οίκου CK (Calvin Klein)...Ένα μαγικά ξεχωριστό stand από τον οίκο Guerlain! 50 boutiques σε όλο τον κόσμο, η πρώτη για την Ελλάδα σε αυτό το κατάστημα! Σειρές μοναδικές, με αρώματα που δε θα βρείτε πουθενά αλλού αλλά μη στεναχωριέστε γιατί το κατάστημα στέλνει ότι θέλεις, όπου εσύ θέλεις.


Φυσικά δε γινόταν να λείπει η L'occitane και να μην τραβήξει το βλέμμα μου, όπως και τα λατρεμένα μου, του Yves Rocher !


Θα σου έχω ορισμένα κομμάτια που ξεχώρισα από τις συλλογές διάφορων εταιρειών, με τις τιμές τους, ώστε να δεις τα πιο "hot" κομμάτια της σεζόν! Εσύ μπορείς να κάνεις τους δικούς σου συνδυασμούς φυσικά και εύκολα να φτάσεις στον πολυπόθητο στόχο των 500€ και να αποκτήσεις το δώρο που εσύ θα επιλέξεις! Εγώ έχω βάλει στο μάτι τα εισιτήρια από την Aegean! Εσύ;
P.S. Πάτα πάνω στις φωτογραφίες για τις δεις σε μεγαλύτερο μέγεθος καθώς και τις τιμές για το κάθε προϊόν!
Ελπίζω να σε βοήθησα, πες μου τι σου άρεσε περισσότερο ή τι θα ήθελες σαν δώρο αν έφτανες στο στόχο; Γενικά, τι προτιμάς; Καλλυντικά, ρούχα, παπούτσια; Περιμένω τις εντυπώσεις σου.

Φυσικά δε γινόταν να μη βγάλω μια φωτογραφία στο υπέροχο αυτοκίνητο που δίνουν δώρο στην κλήρωση με τη νέα χρονιά!


Ως το επόμενο post...
Φιλιά πολλά!!!
Νίκη

P.S. Χωρίς αυτοσεβασμό, δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Χωρίς αυτοπεποίθηση δεν έχεις προσωπικότητα. Και χωρίς προσωπικότητα, δεν έχεις στυλ.

You May Also Like

1 Comments

♥ Γράψτε εδώ το σχόλιο σας ♥