Γνωρίζοντας τα Αερόφυτα και Διαγωνισμός with airplants.gr !!!

by - Δευτέρα, Ιουνίου 06, 2016

Καλησπέρα Βeauties, πως είστε; Καλή Εβδομάδα να 'χουμε. 
Εγώ είμαι πολύ καλά γιατί το Καλοκαίρι είναι ήδη εδώ, οι βουτιές ήδη ξεκίνησαν και η διάθεση έχει ανέβει κατά πολύ. Για σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι πιο ιδιαίτερο. Τι είναι αυτό; Τα αερόφυτα!

airplants.gr - Tropical Inspiration -

Τα αερόφυτα είναι πολύ ιδιαίτερα και έρχονται σε αντίθεση με τα υπόλοιπα φυτά εσωτερικού χώρου, εξαιτίας του ιδιαίτερου τρόπου τους και του τρόπου ανάπτυξής τους. Δε χρειάζονται χώμα και γλάστρα για να αναπτυχθούν. Λαμβάνουν τα θρεπτικά τους συστατικά από τον αέρα και το μόνο που χρειάζονται είναι ψέκασμα με νερό και πολύ από την αγάπη μας! Έτσι μπορούν να ζήσουν για χρόνια. Μπορούν να τοποθετηθούν σε ξύλο, φελλό, γυάλες, μέσα σε ένα άλλο φυτό ή κάτι παρόμοιο, οριζόντια, ανάποδα ή σε όρθια θέση. Μπορούν κυριολεκτικά να κρεμαστούν οπουδήποτε! Οι διακοσμητικές τους δυνατότητες σταματούν εκεί που σταματά η φαντασία μας.

Το terrarium που διάλεξα για εμένα (γιατί διάλεξα και για εσάς ένα), είναι το "Lost in Ocean"!

Lost in Ocean

Το ξεχώρισα γιατί μου θυμίζει θάλασσα... και όλοι ξέρετε πόσο πολύ την αγαπώ. Φέρνει θαλασσινή διάθεση από την παραλία. Είναι πολύ ξεχωριστό για το γραφείο, το σπίτι και φυσικά για δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα με ένα μόνο κλικ ! Εντυπωσιακό και ασυνήθιστο δώρο θα έλεγα. Πρόκειται για ένα μικρό Παράδεισο από κοχύλια, άμμο, αερόφυτα και σχοινί για να κάνεις ακόμη πιο ιδιαίτερη τη διακόσμησή του. Μου άρεσε πολύ και πρέπει να το σημειώσω το πόσο περιποιημένο έρχεται από την εταιρεία www.airplants.gr ! Να σου δείξω και το δικό μου;


Πανέμορφο;  Φυσικά δε γίνεται μία τυχερή μου αναγνώστρια να μη δοκιμάσει ότι καινούργιο ανακαλύπτω και εγώ... το ξέρετε! Λοιπόν, μία τυχερή από εσάς θα κερδίσει το terrarium που διάλεξα για εσάς και είναι το παρακάτω και έχει όνομα "Sea Diamond"!!!


Sea Diamond

Ένα πανέμορφο terrarium που ταιριάζει απόλυτα στην Καλοκαιρινή μας διάθεση! Η γυάλα αναδεικνύει απόλυτα την ομορφιά των αερόφυτων. Κυριολεκτικά, ένα στολίδι για το σπίτι, το γραφείο ή το παράθυρο. Όπου επιλέξεις εσύ να το τοποθετήσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα σου φτιάχνει τη διάθεση... κάθε φορά που θα το κοιτάς!!! Και θα χαίρομαι που θα σου έχω δώσει αυτή τη χαρά. 
Sea Diamond
Όροι Διαγωνισμού
Το μόνο που θέλω από εσένα είναι: 
Να έχεις πατήσει like στη σελίδα μου στο facebook εδώ και στη σελίδα του www.airplants.gr  στο facebook εδώ και να κάνεις like, share και comment με tag τους φίλους σου στο post το οποίο κοινοποιήθηκε ο Διαγωνισμό; στη σελίδα μου στο facebook Beauty tips by Niki ♥. Θα το βρεις καρφιτσωμένο.
Προαιρετικά, για επιπλέον συμμετοχές στο Διαγωνισμό, ακολούθησέ με στο Instagram: https://www.instagram.com/beautytipsbyniki.new.account/, με βρίσκεις ως beautytipsbyniki.new.account

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 Ιουνίου 2016 και ο/η τυχερός/ή θα ανακοινωθεί εδώ με νέο post. 
Καλή Επιτυχία σε όλους!!!

Ως το επόμενο post... 
Πολλά πολλά φιλιά.
Νίκη

P.S. Πίστη είναι να ανεβαίνεις το πρώτο σκαλί ακόμα κι όταν δε μπορείς να δεις ολόκληρη τη σκάλα!

You May Also Like

0 Comments

♥ Γράψτε εδώ το σχόλιο σας ♥